juni 2012


nyhet!

Hei!! Akkurat nå har jeg spart nok til kamera! ♥♥ Skal kjøpe det på mandag. Er ennå ikke helt sikker på hvilket det blir, men det blir enten Canon eos 1100d eller Nikon d3100.


uhyes peneazz

hello

I dag har jeg vært på Hunderfossen med Pia Elise, Thea og Kjell! Har hatt det kjempegøy. Sammen med Pia :p Pia hadde helt dilla på "huske" i den eventyrskipet. også gjorde vi mye annet. Blant annet gikk jeg og Thea for å prøve trollfallet. Fy flate vi skvatt! Vi gikk kanskje tre meter opp ellerno, så så vi en prinsesse. Også ble alt plutselig bekkmørkt så "falt" vi ned. Fy fader!

 

Ses!

(VERDENS KORTESTE INNLEGG :P )

 

summernedtelling til sommerferie

halla! (noen forklaring på hvorfor jeg ikke skrev hei?) Hadde siste ordentlige skoledag i går, og i dag fikk vi is, også måtte vi rydde (dritkjedelig) men jaja :)

Og overskriften; nedteller nå til sommerferien! Det er igejn en dag fra i morgen! Vi skal ha vannkrig og kos på fredag... gleder meg sinnsykt, men vet ikke om jeg skal være med på vannkrigen.. er fremdeles forkjølet ... Skulle virkelig ønske sommerferien kunne begynne nå!! Guro skal besøke Lilly på fredag tror jeg, og da skal de gå rundt på skolen og irritere oss med at de fikk ferie tidligere enn oss. Håper de ikke frister oss for mye. 


// weheartit

#gleder dere dere til sommerferien? Får dere tidlig sommerferie?

snart to uker

Mamma sin pc eier!! egentlig ikke...

Hei, sitter nå inne og stirrer ut på dritværet som pøser ned. Kunne vel trengt litt sol nå? Det har regnet sinnssykt mye og jeg er skikkelig lei. og, det med overskriften, pc-en er ikke tilbake, enda den snart har vært på reparasjon i to uker. Dette er ikke verdens beste juni!! Snart får jeg speilrefleksen min, btw! Jeg har jo ingen bilder å legge til fra mamma sin pc med mindre dere vil se alle elevene hennes, da... så - take a chill!

jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan... men nå blogger jeg her, ikke på k0o0s...

 

# drittvær hos dere og?

Design av:

Ingvild Aasheim hits