Hverdag


Rideleir neste!


Hei!

Nå drar jeg snart til rideleir. Jeg gleder meg så mye! Jeg drar om tre timer (altså klokka fire) og er der til klokka syv. VIL DRA NÅ! 

N.B!!

LES ------>>> NÅR JEG DRAR PÅ RIDELEIR BLIR JEG DER TIL FREDAG, NOE SOM VIL SI AT JEG IKKE FÅR BLOGGET. SEES!

Hytta

Hei!

Nå nettopp kom vi hjem fra hytta. Meg, mamma, Pia og Linus. Vi gikk en tur på fjellet og jeg hadde med kamera og tok mange bilder. 
Jeg hadde tenkt til å ta bilder av hytta så dere kunne se den, men skal heller legge ut en video av hvordan det ser ut i hytta vår! Men nå skal jeg legge ut bilder av hytta som jeg tok. Håper dere liker dem! :)


Var en tur hos mormor før vi dro videre :)


Ja, jeg vet at jeg har sinnsykt mange fregner...

middagen vår... hahaha, jeg elsker pizza :)


hytta vår er den røde deeer  ♥ ser dere den?


fant en sånn gigafjær ...

 

# Har dere hytte? 

Klokka 18:00

Hallo! En ganske normal start på dagen i dag. Pia og Linus kom i går kveld, like etter jeg kom hjem fra Line. Ellers har vi nettopp spist middag, også kom Lise akkurat nå. (Hun kom ikke til meg altså, men Guro...)

Overskriften er ganske så random, ettersom jeg har problemer med å finne en passende overskrift til innlegg jeg legger ut. Men altså, klokka 18:00 kommer Vilde med familie og kusiner og fettere. Det kommer syv fra dem. Mamma inviterte de ned på kaffe i dag klokka 18:00. Jeg vil legge inn et innlegg senere i kveld, eller i morgen, ettersom hvor lenge de er her, med bilder. Tror at kvelden kommer til å bli fin. Mamma, Linus og Pia har bakt skolebrød og kringle. Så det blir masse nam i kveld!


spaghetti til middag og alt vettu ♥

# Hva skjer hos dere i kveld?

♥Maren♥

blabla

åeh... kan det værte så vanskelig å finne på en overskrift? anyways, jeg skal til Line snart (nå) og har akkurat spist mat og sånt. Skal ha med kameraet, så vi får se om det blir noen bilder!!! Og, ja, jeg fikk Canon Eos 1100D i går! Har betalt halvparten, selv, da. Jeg er mer fornøyd enn forventet!!

(P.S! Line vet ikke at jeg har fått det enda <3)


(Jeg har klipt håret, for de som lurer på deet...)

# Hva skal dere i dag? ♥

nyhet!

Hei!! Akkurat nå har jeg spart nok til kamera! ♥♥ Skal kjøpe det på mandag. Er ennå ikke helt sikker på hvilket det blir, men det blir enten Canon eos 1100d eller Nikon d3100.


uhyes peneazz

hello

I dag har jeg vært på Hunderfossen med Pia Elise, Thea og Kjell! Har hatt det kjempegøy. Sammen med Pia :p Pia hadde helt dilla på "huske" i den eventyrskipet. også gjorde vi mye annet. Blant annet gikk jeg og Thea for å prøve trollfallet. Fy flate vi skvatt! Vi gikk kanskje tre meter opp ellerno, så så vi en prinsesse. Også ble alt plutselig bekkmørkt så "falt" vi ned. Fy fader!

 

Ses!

(VERDENS KORTESTE INNLEGG :P )

 

Design av:

INGVILD AASHEIM hits