Blogg


NY BLOGGtrykk på bildet

summernedtelling til sommerferie

halla! (noen forklaring på hvorfor jeg ikke skrev hei?) Hadde siste ordentlige skoledag i går, og i dag fikk vi is, også måtte vi rydde (dritkjedelig) men jaja :)

Og overskriften; nedteller nå til sommerferien! Det er igejn en dag fra i morgen! Vi skal ha vannkrig og kos på fredag... gleder meg sinnsykt, men vet ikke om jeg skal være med på vannkrigen.. er fremdeles forkjølet ... Skulle virkelig ønske sommerferien kunne begynne nå!! Guro skal besøke Lilly på fredag tror jeg, og da skal de gå rundt på skolen og irritere oss med at de fikk ferie tidligere enn oss. Håper de ikke frister oss for mye. 


// weheartit

#gleder dere dere til sommerferien? Får dere tidlig sommerferie?

snart to uker

Mamma sin pc eier!! egentlig ikke...

Hei, sitter nå inne og stirrer ut på dritværet som pøser ned. Kunne vel trengt litt sol nå? Det har regnet sinnssykt mye og jeg er skikkelig lei. og, det med overskriften, pc-en er ikke tilbake, enda den snart har vært på reparasjon i to uker. Dette er ikke verdens beste juni!! Snart får jeg speilrefleksen min, btw! Jeg har jo ingen bilder å legge til fra mamma sin pc med mindre dere vil se alle elevene hennes, da... så - take a chill!

jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan... men nå blogger jeg her, ikke på k0o0s...

 

# drittvær hos dere og?

Maren - Meg

Jeg heter Maren, jeg er elleve (snart tolv) år og ble født 12.november 2000. Jeg har litt skiftende humør, en dag kan jeg være innmari glad og en annen - veldig deppa. Men er som regel glad :) Jeg går i sjuende, kan man vel nesten si nå, siden det snart er sommerferie. Er glad i å fotografere og drive med dyr, spesielt hester, og snart skal jeg få speilreflekskameraet Canon Eos 1100D. Jaaltså, jeg blogger om ganske mye forskjellig, så heng med. Haha. Lite informasjon, vet det, men kom ikke på noe spesielt nå. Det er vel ingen som gidder å lese alt heller...


Litt gammelt bilde, menmen.

 

Vi ses!

#Skal du lese bloggen?

Design av:

INGVILD AASHEIM hits